Audit, audit, servicii de audit, audit contabilitate, audit contabil, audit financiar

Incredere

Perserverenta

Profesionalism

Cotatie de pret gratuita!

Completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta.

Scurta descriere a activatatii (*)

Facturi emise (*)
Facturi primite (*)

Angajati (*)
Cifra de afaceri (*)

Contact (*)
Societate (*)

Email (*)
Telefon

Contexpert Price - servicii de contabilitate, servicii de audit financiar, consultanta fiscala, expertiza contabila

Audit

Audit statutar

Acest serviciu se adreseaza organizatiilor cu gandire de performanta care trebuie sa realizeze un audit statutar. In aceasta situatie, auditorii echipei Contexpert Price abordeaza conform Standardelor de Audit International activitatea clientului si ofera acestuia o serie de optiuni de dezvoltare si de administrare a riscurilor afacerii. Analizand in detaliu aspectele importante in acest sens, dar intotdeauna sub forma de recomandari si opinii, auditorul, pe baza procedurilor de auditare efectuate si a respectarii codului de etica, emite o opinie independenta privind situatiile financiare ale clientului.

Pentru o relatie optima in acest sens:

 • vom fi in legatura permanenta pe durata intregului an;
 • vom face analiza contabilitatii manageriale pentru a intelege evolutia companiei dumneavoastra.

 

Audit intern

Responsabilitatea managementului este aceea de a proteja bunurile organizatiei. Procedurile stricte de management al riscului sunt intocmite pentru a ajuta managementul sa puna bazele unei aparari tactice a companiei.

Organizatia noastra va poate ajuta sa va eliberati de aceste responsabilitati si sa va cresteti eficienta afacerii dumneavoastra prin serviciile de audit intern si prin verificarile sistemelor de afaceri.

Actionam ca auditori interni pentru un numar semnificativ de clienti. Avem o experienta vasta in domeniu si echipa noastra de auditori are toate calificarile necesare care fac dovada ca suntem experti in domeniu. Munca noastra va consta in:

 • identificarea metodelor de intarire si imbunatatire a politicilor si procedurilor operationale;
 • evaluarea eficientei utilizarii bunurilor;
 • identificarea proceselor importante si asigurarea ca ele functioneaza in mod eficace;
 • asigurarea ca programul existent de control este respectat;
 • identificarea punctelor slabe in practicile curente si oferirea de sfaturi practice in vederea imbunatatirii activitatii.

Firma noastra are o vasta experienta in colaborarea cu grupuri internationale de companii. Printre clientii nostri se numara firme care fac parte din diverse jurisdictii internationale, astfel ca putem raspunde nevoilor clientilor nostri devenind auditorii firmelor subsidiare.

 

Auditul fondurilor structurale

Prin acest serviciu, auditorii Contexpert Price  ofera managerilor o imagine tehnica asupra modului in care s-au desfasurat finantarile din fonduri europene. Procedurile de auditare sunt conforme cu prevederile Standardelor Internationale de Audit aplicabile. Lucrarile de audit se efectueaza conform termenelor contractuale si tinandu-se cont de termenele de transmitere a rapoartelor catre organismele de finantare.

Auditul este obligatoriu in cazul finantarilor europene, cu toate acestea doar o evaluare riguroasa va garanta atat rambursarea cheltuililor efectuate cat si eliminarea riscurilor de a returna fondurile primite si utilizate pentru cheltuieli neeligibile.

De asemenea, auditul verifica eligibilitatea cheltuielilor efectuate in cadrul proiectului si confirma eligibilitatea sumelor solicitate la rambursare. Auditorul poate efectua recomandari privind modul de imbunatatire a activitatii in cadrul proiectului.

Chiar si in cazul companiilor mai mici care gestioneaza proiecte cu finantare europeana, acest serviciu este deosebit de util, verificand eligibilitatea cheltuielilor si modul de utilizare fondurilor.

Auditorii au obligaţia şi responsabilitatea de a parcurge toate etapele realizarii unei astfel de evaluari: planificarea, controlul si tinerea evidentei, evaluarea sistemelor de contabilitate si controlul intern, probele de audit, raportarea. Dupa aceste etape, auditorul emite un raport privind modul de respectare a clauzelor de finantare si este responsabil cu raportarea asupra respectarii contractului. Daca organizatia care a primit fondurile are anumite cerinte speciale referitoare la audit, auditorii fac referire si la aceste cerinte.

 

Rapoartele de audit ce vor fi emise vor contine:

 • analizarea si verificarea naturii, legalitatii si corectitudinii cheltuielilor;
 • verificarea folosirii sumelor primite ca avans;
 • auditul conturilor tertelor parti;
 • confruntarea cheltuielilor cu conturile special desemnate si cu bugetul Proiectului;
 • verificarea veniturilor Proiectului (inclusiv avansuri primite de la Finantator, dobanzi la avansuri, cofinantari si alte venituri generate de Proiect);
 • informatii privind localizarea precisa a sediului unde se afla originalele documentelor justificative in eventualitatea verificarii acestora de catre Comisia Europeana sau Curtea de Conturi.


Serviciile noastre

Serviciile noastre sunt la un inalt nivel de profesionalism si seriozitate. 

Legislatie contabilitate

 Suntem mereu la curent cu modificarile din sistemul legislativ contabil.

Contacteaza-ne


Daca doriti mai multe detalii
ne puteti contacta la

0721 591 487